15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu
ALADAĞ MAH. 40. SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BARTIN

VİZYON

Kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirebilmek amacıyla çıktığımız bu yolda her bireyin tek ve özel olduğu bilinciyle çağın gereklerine uygun güvenli ve sıcak bir ortamda,ferdin ve toplumun ihtiyaçlarını ayrım yapmaksızın karşılayarak,iş birliği,dayanışma ve paylaşım içerisinde,değişikliklere ve yeniliklere açık bir kurum olmayı sürdürmektir.

MİSYON

Kurumumuz özel eğitime ihtiyaç duyan bireyleri yetiştiren ve topluma kazandırılmasında önemli görev üstlenen,Bartın´da kurulan ilk kurumlar arasında olmanın gururuyla; özel eğitim tarama,tedavi ve eğitimsel metotlarını kullanarak öğrenimde hep bir sonraki aşamaya ulaşmayı, bireylerin bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını,topluma uyumlarını,iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını,bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve üretken olmalarını sağlamayı görev edinmiştir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN